Categories
Uncategorized

Biasanya, ia sering berakhir dalam masa dua hingga tiga hari setiap projek.

proses pembangunan label data

kurikulum crowds

Saya cadangkan orang ramai apabila mengesyorkan laman Alba label data kerana kurikulum ini diatur dengan baik. Ia adalah bahan pendidikan yang pendek dan mudah untuk kuliah video mengenai pemahaman projek pembinaan AI dan label data.

Adalah baik untuk memahami keseluruhan aliran.

Anda boleh mendengar pendidikan di sini dan pergi ke tapak lain untuk bekerja.
Jika anda ingin bekerja untuk orang ramai, anda boleh memulakan projek anda selepas anda mendengar kursus selepas keahlian anda. Anda boleh mendapatkan latihan dengan mengklik pada jadual pembangunan label data di bahagian atas ruang kerja.

Selepas menyelesaikan masalah, anda boleh meneruskan projek itu.

Proses pengenalan atau tutorial memerlukan peningkatan penyertaan

Setiap laman web memberikan lebih banyak kerja kepada penjaga daripada pemula dan memberikan banyak alba mahal.
Jika anda tidak mempunyai projek yang boleh anda lakukan dengan segera, cuba menu tutorial asas seperti pengalaman kerja, latihan terikat, dan latihan penandaan teks. Terdapat banyak jenis kerja yang sama, yang juga dipanggil kotak, dan teks, dan anda tidak boleh melakukan kerja yang sangat baik dari awal. Anda boleh belajar apa bentuknya selama seminggu dan pergi ke bahagian yang anda boleh lakukan dengan baik.

Saya tidak baik dengan mengikat atau menandakan teks. Saya cadangkan anda yang telah membuat reka bentuk. Harga unit tidak mahal, tetapi kini terdapat banyak kerja. Harga unit kotak adalah dari 100 won, dan terdapat banyak kerja yang sama di laman web lain, bukan orang ramai.
Jika orang ramai mengatakan bahawa mereka adalah alba terbuka untuk semua ahli, orang 보도알바 ramai adalah tapak yang ingin melakukan alba yang panjang atau merekrut alba yang lebih profesional. Ia adalah tapak untuk merekrut pekerja yang bekerja untuk masa yang lama walaupun mereka berangkat atau bekerja di rumah.

Saya bekerja selepas saya mendapat latihan profesional daripada Alba mudah. Ia sering menjadi harga unit sejam, bukan harga unit.
Pengurusan akaun deposit hasil mesti dilakukan oleh pengurusan akaun deposit My Page.

Jika anda mempunyai lebih daripada 5,000 mata, anda boleh memohon setiap 1,000 won, dan anda akan mendepositkan kecuali 3.3% cukai pendapatan. Anda boleh memohon sekali seminggu dan memohon pada hari Khamis pada jam 14:00, dan anda akan didepositkan pada hari Jumaat pada jam 14:00.

Dalam kes projek tertentu, seperti kotak tanda tanah dan projek transkripsi suara, kadang-kadang tidak terkumpul sebagai mata, tetapi disimpan terus ke buku bank.

Jika anda mendaftar dan bekerja sebagai label data, anda akan mendaftarkan pendapatan. Jika anda tidak boleh melakukan pekerjaan sampingan, atau jika anda menerima faedah pengangguran, anda tidak boleh mempunyai pendapatan.

Apabila projek harga tinggi didaftarkan, ia mempunyai kadar kemajuan yang lebih cepat daripada tapak lain; terdapat lebih banyak ahli daripada tapak lain.

Walau bagaimanapun, sila lawati laman web ini secara berkala dan memohon segera apabila projek yang anda boleh lakukan muncul.

Biasanya, ia sering berakhir dalam masa dua hingga tiga hari setiap projek.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다